2016-09/stvf.png 2016-09/stor.png

Fastighetsspolning

Vi utför högtryckspolning i alla sorters rör: Från avloppsrensning i små handfat, dusch, toa, köksavlopp, stammar i fastigheten, till spolning av stora rör ute i gatuavloppen. Allt efter våra kunders önskemål.

Rätt metod i rätt ordning

Vad gör vår högtryckspolning och avloppsrensnings så pass effektiv? Med lång erfarenhet, utbildning och gedigen kunskap har vi bland annat konstaterat att:
•Rätt maskin och munstycke måste användas för att få önskad effekt.
•Vattnet måste hålla ett jämt och anpassat tryck beroende på rör.
•Flödet måste vara konstant under hela spolningen.

Resultatet av en sådan tillvägagångsmetod blir färre färre stopp och rör som håller längre

Spola oftare betala mindre

Dyra återkommande översvämningar och andra problem? Efter att den akuta situationen är åtgärdad hjälper vi gärna till med att ta fram en anpassad lösning som förebygger framtida problem och sänker kostanden för eventuella utryckningar.

Gör avlopprensning till en vana. Genom att utföra regelbunden rensning av avloppen blir eventuella stopp inte aktuella och rören hålls i toppskick. Dessutom utför vi högtryckspolning av hela avloppssystem i förebyggande syfte. Dessa underhållsspolningar bör göras var 7-10:e år beroende på kvaliteté och material på avloppsröret.

Snabb service dygnet runt

Misstänker ni att ni har stopp i avloppet ? Vanliga symptom på stopp i avloppet kan vara dålig lukt i badrum och kök, återkommande stopp, kluckande ljud och dålig avrinning under längre tid. Vänta inte för länge, utan ring oss direkt. Vi utför snabb service och är redo att hjälpa till även i det mest akuta läget

Boka in din spolning idag, kontaktuppgifterna hittar du här – självklart kan du som privatperson utnyttja ROT-avdraget

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå